Selskabet

Selskabets love

Fuglekongen

Bestyrelsen

Historie

 

 

 

 webmaster    
Copyright Team Hvolgaard

 


Fuglekongen 2019/2020

 
Selskabets nye fuglekonge,
kloakmester Thomas Larsen, født i Helsingør i det herrens år 1966 og dermed en af de yngste fuglekonger i Helsingørs kongelige privilegerede Skydeselskabs 253 årige historie. Thomas Larsen er uddannet murer, kloakmester og byggetekniker og er indehaver og 5. generation i det gamle familiefirma Ejv. Larsen & Søn.


Thomas Larsen engagerer sig i mangt og meget, men første prioriteten er opgaven som far til fire piger, ægtemand til Mette Nybo Larsen og morfar til tre børnebørn.


Alligevel er der plads til et stort engagement i Selskabet. Fuglekongen blev optaget i 2004 efter forudgående 7 år som flittig gæst. I Selskabet bestrider han flere tillidshverv, bl.a. suppleant i bestyrelsen, bordformand for billardholdet, ankermand for brodergolf og initiativtager til Dart-spil. Alt i alt en meget aktiv broder, som heldigvis har den fulde opbakning fra hustruen og det øvrige bagland.


Fuglekongen har ikke aftjent værnepligten ved et af de tre værn, men med 25 år i Politiets Ordenskorps og 15 år som deltidsansat brandmand og Oldermand i Helsingør Murerlaug, kan man med sindsro sige at Thomas Larsen til fulde har aftjent sin værnepligt til civilsamfundet. Når der skal slappes af, sker det gerne med fiskeri fra båden, en tur på golfbanen eller bare sammen med familien, hvis han altså ikke lige får engageret sig i noget mere…