Selskabet

Selskabets love

Fuglekongen

Bestyrelsen

Historie

 

 

 

 webmaster    
Copyright Team Hvolgaard

 


Fuglekongen 2021

 
 

Selskabets nye fuglekonge danser lystigt ind på scenen
 

Overlæge Peter Nørgaard, årgang 1958, lægger ikke skjul på at der gerne må være musik og dans i livet. Sammen med hustruen Merete er der blevet danset meget; Standard/Latin og meget andet - ikke mindst HipHop, hvor de på konkurrenceniveau har repræsenteret Danmark ved VM, hvor det blev til en 10. plads. Nationalt er det blevet til 5 Danmarksmesterskaber.


Peter Nørgaard er lægevidenskabelig kandidat fra 1985 fra Københavns Universitet, hvorfra det er gået videre med specialægeuddannelse i Sverige, arbejde i Saudi Arabien på Security Forrces Hospital i Reaydh, og turen rundt på regionens hospitaler og er i dag som områdeansvarlig overlæge og leder af dagkirurgisk afsnit på Hillerød Hospital.


Peter engagere sig i sine omgivelser, både fagligt som vejleder, tutor og underviser men så sandelig også i fritiden i diverse faglige foreninger foruden en fortid som formand i sine to døtres døtres børnehave, siden hen i Byskolens-Venner med mere. Peter blev optaget som broder i Helsingørs kongelig privilegerede Skydeselskab ved proponeringen den 31. januar 2007. Allerede ved generalforsamlingen i 2009 blev Peter valgt ind i bestyrelsen og fik hvervet som sekretær i det hæder kronede selskab. I 2018 overtog han posten som arrangementsdirektør og nu sørger for liv og glade dage i Selskabet – og Merete arrangerer Balut-aftener for damerne.


Det herrens år 2021 vil nok altid stå klar i hans erindringer som året hvor han ikke mindre end to gange blev morfar og som året hvor han blev skudt ind som Fuglekonge i Helsingørs kongelig privilegerede Skydeselskab.